Shaw: Solskjær har skubbet mig til et nyt niveau

Luke Shaw har i løbet af sæsonen hævet sit individuelle niveau. Det mener han i høj grad skyldes Ole Gunnar Solskjær, der ifølge Shaw, tager meget af presset fra spillernes skuldre.

Luke Shaw er næppe et navn, der er blevet udeladt af United-fans munde, når der snakkes om bedste United-spillere den her sæson. Den 25-årige englænder har bragt hans spil et par niveauer op, og det kan man, ifølge Shaw selv, takke United-manager Solskjær for.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han [Solskjær] tager presset væk fra os spillere, og tager det hele på sig selv. Nogle gange er det ikke retfærdigt, da det er os som er på banen, og vi burde også tage vores del. I forhold til hvad jeg havde før Ole kom til, er det fuldstændig anderledes nu. Det har skubbet mig til en nyt niveau, siger Shaw og fortsætter.

– Solskjærs håndtering af spillerne er fremragende. Den måde han leder spillerne, og hvordan han snakker til dem, får det beste ud af dem. Han håndtere situationer med spillerne perfekt i forhold til, hvad der er brug for hos en stor klub som Manchester United.

Shaw, der tilbage i 2018/19-sæsonen vandt årets spiller i Manchester United, påpeger også, at især dårlig selvtillid var noget, som han havde svært ved under Mourinhos ledelse.

– Jeg gider ikke lyde som en lille dreng der ikke kan håndtere presset, fordi du er konstant under pres hos en klub som Manchester United, men jeg havde ingen selvtillid dengang [under Mourinho]. Jeg tabte modet. Det skiftede under Ole. Glæde og selvtillid er, for mig, de vigtigste ting, som du har brug for på banen. Jeg føler, at jeg har det nu.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Medier: Bailly er utilfreds i United

Næste artikel

Greenwood forlader U-21 landsholdslejr med skade

ANNONCE