Medier: Bailly er utilfreds i United

Sky Sports og journalist Jonathan Shrager bekræfter begge, at Eric Bailly er utilfreds med Manchester Uniteds behandling af ham.

Eric Bailly er angiveligt utilfreds i Manchester United og vil gerne forlade klubben, i hvert fald, hvis man skal tro det, Sky Sports har meldt ud i dag. Her har man været i kontakt med en god ven af Eric Bailly, som fortæller således:

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Eric elsker klubben og fansene, hans familie har det godt i Manchester, og han ønsker intet andet end at blive i klubben resten af sin karriere. Men han føler, at klubben har ageret respektløst overfor ham, og han er ved at få nok, siger den anonyme kilde tæt på Eric Bailly, som uddyber nærmere:

– Han føler, at ligemeget, hvad han gør, vil han aldrig blive Oles førstevalg. Han har indset, at han er for god og for ung til at sidde på bænken.

Journalist Jonathan Shrager, som har meget inside i klubben, specielt når det gælder startopstillingsafsløringer, bekræfter også, at han hører det samme. Han skriver således på Twitter:

– Det med Eric Bailly er desværre sandt. Jeg fik det afvide for et par uger siden. Jeg håbede selv, at situationen ville forbedre sig, men det har den ikke. Forhåbentlig løser det sig over tid, men det virker usandsynligt lige nu.

Eric Bailly er ifølge Sky Sports angiveligt også bekymret for, at Manchester Uniteds ønske om at lave en kontraktforlængelse med ham blot er for at presse prisen i vejret på ivorianeren, og ikke et tillidstegn til ham.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fred udsat for racisme

Næste artikel

Shaw: Solskjær har skubbet mig til et nyt niveau

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share