Sheffield-manager er utålmodig efter Henderson

Sheffield Uniteds manager, Chris Wilder, udtaler til lokalavisen Sheffield Star, at han ikke kan vente for evigt på Dean Henderson. United-keeperen har ellers i en længere periode været rygtet tilbage til nyoprykkerne fra Sheffield på en lejeaftale.

Dean Hederson imponerede alt og alle i seneste sæson, da han var stærkt medvirkende til, at Sheffield United tog den direkte oprykningsplads til Premier League. Spekulationerne har efterfølgende lydt på, om Henderson skal fortsætte den kommende sæson i klubben, eller om United ønsker at implementere ham i deres førsteholdstrup.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I øjeblikket går rygterne på, at Henderson er på vej til Sheffield på en lejeaftale, men inden da skal den engelske U21-landsholdskeeper sætte sin underskrift på en kontraktforlængelse med De Røde Djævle.

Sheffield Uniteds 51-årige manager, Chris Wilder, vil dog ikke vente for evigt på, at Henderson-handelen kommer i hus. Manageren er blevet mere utålmodig, eftersom transfervinduet lakker mod sin ende. Det fortæller han til lokalavisen Sheffield Star.

– Vi kan gøre fremskridt, men vi kan ikke vente forevigt. Dean ønsker at komme til os, og vi vil have ham til at spille for os. Det er ude af mine hænder nu.

– Vi må se, hvor det ender, men der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt til at gå videre. Vi ønsker tid til at integrere de spillere, der kommer ind. Jeg ved at folk siger, at “han er målmand, det er ikke vigtigt”. Men det er det. 

Henderson havde flest cleansheets af alle målmænd i Championship i 2018/19-sæsonen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk – Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Sporting og United er uenige om £7 millioner

Næste artikel

Sky: Fernandes bliver formentlig ikke United-spiller

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share