Sheringham: Rashford skal være førstevalg på angrebsposten

Teddy Sheringham mener, at Solskjær skal gøre Rashford det klare førstevalg på angrebsposten i United, når sæsonen bliver skudt i gang.

Sidste sæson måtte Rashford dele ansvaret med Romelu Lukaku, men det bliver der højest sandsynligt lavet om på inden længe, da et skifte til Juventus for den belgiske angriber virker meget plausibelt. 

Det betyder, at United kan forvente at få selskab af Paulo Dybala, der som regel ikke har problemer med at score mål. Den argentinske angriber er dog en anden type, der bedst trives som falsk 9’er eller i rollen som 10’er. 

Rashford scorede 10 mål i 33 ligakampe sidste sæson, men United-legenden Sheringham tror fuldt og fast på, at den unge englænder er klar til at bære ansvaret som den primære angriber i United. Det fortæller han til talkSPORT. 

– Jeg synes, han har det hele. Han er stadig en ung gut, der har vist, han kan score mål. 

– Det ville være perfekt for ham, hvis han blev førsteangriber på Old Trafford nu. 

Sheringham, der selv har erfaring med at score mål for United, ser også en klar udvikling i den 21-årige landsholdsspiller. 

– Han gjorde sig meget mere bemærket sidste sæson, og han er på vej ind i en super alder. 

– Han har vist fantastiske kvaliteter. Han er en, man beholder, arbejder med og beskytter. 

Det bliver spændende at se, hvordan Solskjærs foretrukne startopstilling kommer til at se ud, som sæsonen skrider frem. Men hvis det står til Sheringham, skal Rashford være førstevalg på angrebsposten. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Vild byttehandel i svøb

Næste artikel

Podcast: Uniteds konkurrenter - Manchester City

ANNONCE