Sidste nyt om jagten på en midtbane

Læs den seneste sladder om David Moyes’ søgen efter en forstærkning til Manchester Uniteds centrale midtbane.

Det italienske medie, Corriere Dello Sport, ryder her til morgen forsiden for at bringe historien om, at Manchester United skulle have budt 30 millioner euro på Juventus’ Claudio Marchisio. Rygtet stammer fra den famøse ”kilde tæt på David Moyes”.

Den italienske midtbanespiller har tidligere udtrykt, at han ville være meget stolt over at modtage et bud fra Manchester United, hvis Juventus skulle være interesserede i at sælge den 27-årige landsholdsspiller.

Manchester Evening News skriver, at David Moyes og Ed Woodward er kommet frem til den beslutning, at de vil slå klubbens transferrekord for at lokke Cesc Fabregas til Old Trafford. Avisen skriver, at selvom FC Barcelona har gjort det klart, at midtbanespilleren ikke er til salg, så vil tilbuddet være lukrativt i forhold til, hvad de selv betalte for ham (25 millioner pund, red.) for bare to år siden.

Buddet vil formentlig være Manchester Uniteds sidste forsøg på at hente den tidligere Arsenal-anfører, og kommer til at lyde i omegnen af 35 millioner pund.

I dag, den 31. juli, er sidste dag for Marouane Fellainis frikøbsklausul på 24 millioner pund. Det vil sige, at hvis David Moyes ikke slår til inden vi går ind i august, så vil hans tidligere stærke belgiske midtbanespiller formentlig blive meget svær at vriste ud af fingrene på Evertons nye træner, Roberto Martinez.

The Times mener, at Manchester United allerede har givet op på Cesc Fabregas, og i stedet har indstillet sigtekornet til Real Madrids Luka Modric. Avisen skriver, at David Moyes vil sende 25 millioner pund hovedstadsklubbens vej for midtbanespilleren, der med et flot mål på Old Trafford i sidste sæson var med til at sende spanierne videre i Champions League.

Det spanske website, Fichajes.net, skriver et rygte, som man roligt kan tage med et gran salt. De mener, at Manchester United er klar til at hente Paul Pogba tilbage til Old Trafford, og begrunder det med, at Sir Alex Fergusons afgang kan gøre udslaget for den talentfulde franskmand.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Gea håber på Cesc-handel

Næste artikel

Lingard imponerer Rio

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share