Silvestre: Dejligt at have Ferdinand tilbage

“Det er dejligt at have Rio tilbage.” “Det så ud som om (i gårsdagens kamp, red.), at vi havde spillet sammen i sidste uge, fordi vores partnerskab så ud…

“Det er dejligt at have Rio tilbage.”

“Det så ud som om (i gårsdagens kamp, red.), at vi havde spillet sammen i sidste uge, fordi vores partnerskab så ud til at være så naturligt. Det er mærkeligt, fordi vi ikke rigtigt træne på det under træningssessionerne.”

Sådan udtalte 2-målsskytten, Mikael Silvestre, idag til ITV, og det var var en glad Mikael Silvestre, som ITV havde snakket med.

Derfor var Mikael Silvestre heller ikke bange for, at rose den netop tilbagevendte Rio Ferdinand

Rio Ferdinand spillede sin første kamp for Manchester United igår aftes mod Liverpool FC efter at have afsonet en 8 måneders karantæne for ikke at have taget doping.

På trods af den lange pause fra fodbold på topplan, spillede Rio Ferdinand en fuldkommen acceptabel kamp.
Det var en kamp, hvor man ikke kunne se, at Ferdinand ikke havde spillet Premier League-fodbold i 8 måneder, og derfor roser Silvestre også hans forsvarskollega.

“Jeg gætter på, at han (Rio Ferdinand, red.) spillede så godt, på grund af han er sådan en god fodboldspiller. Rio er professionel, og han vendte tilbage med en fantastisk attitude,” sagde Mikael Silvestre og afsluttede med at fortælle, at han håber på, at Rio Ferdinand kan være med til at vende bøtten i forsvaret, med blandt andet clean sheets.

Forrige artikel

Keane sigtet for overfald

Næste artikel

München-mindesmærke bliver offentliggjort idag

ANNONCE