Sindssygt rygte: United holder øje med Messi

Engelske The Guardian skriver, at United holder øje med den argenstinske troldmands situation i Barcelona.

Lionel Messi kom med nogle kryptiske udmeldinger til gårsdagens Ballon d’Or. Her blev han citeret for at sige, at han ikke ved, hvor han vil være i næste sæson.

Disse udtalelser har nu fået United op ad stolen, hvor United ser ud til at være den eneste klub i stand til at købe spilleren på grund af Financial Fairplay. Lionel Messi menes at koste utolige 195 millioner pund (1,8 mia danske kroner).

Selvom Manchester City har haft følehornene ude efter Messi flere gange, ville klubben ikke kunne købe ham, på grund af flere års købsfest og altså Financial Fairplay.

Manageren har for nyligt udtalt, at prisen ikke var det afgørende for United. Hvis den rigtige spiller dukkede op, ville han ikke tøve med at slå til.

Når dette er sagt, så ville det være en fuldstændig vild pris United skulle hoste op med, for at tilknytte Messi. En samlet pris med lønninger vil løbe op i svimlende 275 mio pund for den samlede Messi-pakke.

Med Uniteds nye rekordstore sponsoraftaler og den nye trøjeaftale, er der ingen tvivl om, at der vil komme mange penge i klubkassen de kommende år, så United ville nok være sikre på, at en sådan handel ville kunne finansieres.

På det seneste har der været mange rygter om Messis utilfredshed i Barcelona og i særdeleshed med klubbens manager, Luis Enrique. Om vi ser ham i United er stadig ikke helt realistisk at tænke på, men intet er som sagt umuligt i fodboldens verden.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Di Maria på årets hold

Næste artikel

Agent: Pogba forlader Juve på et tidspunkt

Relaterede artikler
Total
0
Share