Sir Alex forsvarer Martin O’Neill

Ferguson er ude med opbakning til dagens modstander Martin O’Neill, som Sir Alex mener er en fremragende manager.

Sunderland er skidt kørende for tiden, og ligger i den tunge ende af tabellen. Det medfører kritik og der sættes spørgsmålstegn ved managerens evner, når man ligger i bunden.

Det har Martin O’Neill også oplevet. Senest blev der på et pressemøde spurgt ind til om O’Neill stadig troede på egne evner. Det har fået Sir Alex Ferguson til at sende opbakning afsted til sin manager-kollega.

– Martin O’Neill har vundet tre titler med Celtic, og tog dem til UEFA Cup finalen. Han har været hos Aston Villa og Leicester. Han blev stillet et spørgsmål i sidste uge, om han stadig troede på sine egne evner. Det var en tåbeligt spørgsmål, en fornærmelse, da han er en fremragende manager, siger Ferguson ifølge BBC.

Skuffet over Sunderlands tilskuere

Samtidig benyttede Ferguson endnu engang lejligheden til at kritisere Sunderlands fans, for deres pinlige opførsel i forbindelse med sidste spillerunde i sidste sæson.

– Det var skuffende, specielt når du tænker på hvor mange spillere vi har givet dem på lån de senere år. Jonny Evans og Danny Simpson var afgørende med til at få dem rykket op for nogle år siden.

– Men det er bare fans. Det var ikke ondsindet, men de nød bare øjeblikket. Hævn vil ikke spille en rolle i dag. Det er vigtigere for at at vinde, og virkelig bygge videre på det boost vi fik efter sejren mod City sidste uge, sagde Ferguson.

Forrige artikel

Benitez tror stadig på mesterskabet

Næste artikel

Fergie: Ikke flere dumme fejl

ANNONCE