Optakt: Rangnicks første udebanetur går til Norwich

Ralf Rangnick skal lørdag på sin første udebanetur, når de røde djævle gæster bundpropppen Norwich på Carrow Road.

Der er masser på spil, når Norwich tidligt lørdag aften tager imod Manchester United på Carrow Road.

Kanariefuglene kæmper om vitale point i den tætte overlevelseskamp, mens de røde djævle skal forsøge at spille sig i top 4.

Fredag fortæller Norwich-manager, Dean Smith, at flere af hans spillere, der har været lidt sløje i løbet af ugen, afventer svar på PCR-tests.

Der har dog endnu ikke været nogle meldinger om, at kampen kan blive påvirket af det.

Turen til det østlige England bliver Ralf Rangnicks første udekamp i spidsen for United, som har opbygget en stime på fem ubesejrede kampe i alle turneringer efter afskeden med Ole Gunnar Solskjær.

De røde djævle har ikke tabt på Carrow Road siden november 2012. I den periode har klubben vundet tre ud af tre kampe med en samlet målscore på 5-1.

Seneste møde mellem de to klubber i Norwich endte med 3-1 til United, hvor Martial og Rashfords sammenspil for en stund mindede om Andy Cole og Dwight Yorkes. Kampen huskes nok også for, at de to angribere begge brændte et straffespark hver overfor Norwichs Tim Krul.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag den 11. december klokken 18.30 på Carrow Road i Norwich.

Kampens dommer:

Darren England

Skader og karantæner:

Norwich vil være uden skadede Sam Byram, Christoph Zimmermann og Milot Rashica samt Brandon Williams, der ikke må spille mod klubben, som ejer ham. Derudover er Mathias Normann tvivlsom til kampen.

United må undvære Anthomny Martial og Paul Pogba, der begge er skadet. Aaron Wan-Bissaka, Edinson Cavani og Raphaël Varane er tvivlsomme.

Mulige startopstillinger:

Norwich

Krul

Aarons – Hanley – Gibson – Giannnoulis

Gilmour – Rupp – McLean

Sargent – Cantwell

Pukki

Manchester United

de Gea

Dalot – Lindelöf – Maguire – Telles

McTominay – Fred

Sancho – Bruno – Rashford

Ronaldo

Hold øje med:

Fem af værternes otte ligamål er kommet fra finske Teemu Puuki, der må siges at være holdets største stjerne. Derfor bliver han manden, der får mest af United-forsvarets opmærksomhed lørdag aften.  

Skribentens bud på kampens resultat:

Selvom Norwich på det seneste har været i en bedre forfatning, end de var i begyndelsen af sæsonen, har United bare bedre kvalitet end kanariefuglene. Norwich kommer nok til at stille sig ned og forsvare det meste af kampen. Jeg tror dog på, at United nok skal få scoret og samtidig holde Pukki og co. fra at gøre det samme. Buddet lyder på 2-0 til United herfra.

Hvor kan kampen ses?

TV3 Max og Viaplay.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Sky: Martial ønsker United-exit til januar, fortæller hans agent

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 11. december

ANNONCE