Sir Alex hylder Ronaldo

Sir Alex Ferguson hylder sin tidligere spiller Cristiano Ronaldo, som han mener, er den bedste på nuværende tidspunkt.

Sir Alex Ferguson købte i 2003 Cristiano Ronaldo fra Sporting Lissabon. Portugiserens hunger efter succes og arbejdsindsats var to af grundene til, at Ferguson var interesseret i den talentfulde teenager.

Efter et veloverstået EM i Frankrig kan Ronaldo nu også kalde sig europamester. Ferguson stod da også klar på stadion til at lykønske sin tidligere spiller.

– Han har en utrolig lyst til fodbold. Cristiano ser frem til hver eneste træning. Han ønsker altid at blive bedre, at vinde. Han elsker især de her store kampe, udtaler Ferguson til tyske Bild efter Portugals sejr over Frankrig i EM-finalen.

– Igennem min tid hos Manchester United var Cristiano den spiller, der udviklede sig mest. Igennem hårdt arbejde. Han arbejdede konstant på sin skudteknik med højre, venstre, sine hovedstød og sit afsæt.

 – Forbedringen af hans ydeevne er utrolig. Og hvad der er bemærkelsesværdigt er, at fodbold i dag er så hurtigt og atletisk.

– Normalt kan topspillere kun spille fem eller seks år på det højeste niveau, så er det forbi. Chistiano har gjort det i mere end 10 år. Det er det, der gør ham så exceptionel.

– Hver generation har en speciel fodboldspiller. På nuværende tidspunkt er det Cristiano.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

BBC: Zlatan kan misse pre-tour

Næste artikel

Mourinho kalder Ibra arrogant

ANNONCE