Sir Alex mener ikke, Arsenal udvikler sig

Sir Alex Ferguson mener ikke, at Arsenal har udviklet sig i de seneste år, men han kan samtidig ikke se en bedre manager for klubben end Arsene Wenger.

Rivaliseringen mellem de to managere var stor, da Sir Alex stod ved roret i United. I mange sæsoner var Arsenal og Wenger den største udfordrer for United, og det medførte nogle mindeværdige opgør. 

Efter Ferguson er gået på pension, er det dog, som om at forholdet mellem de to er kølnet. Alligvel retter skotten en stikpille afsted mod sin tidligere rival.

– Hvis jeg ikke havde udviklet United efter ’94 eller ’99 sæsonerne, så ville jeg stået overfor de samme udfordringer, som Arsene har gjort i Arsenal. Han har dog stået ved sin overbevisning og sine idéer. 

– Når alt kommer til alt, så tror jeg alligevel ikke, at Arsenal kan finde en manager, der er bedre end Arsene, og det er derfor, de ikke har fyret ham, tror jeg, udtaler Uniteds tidligere manager til ESPN ifølge The Telegraph.

Moyes var uheldig

Det er kendt, at Sir Alex Ferguson var en af dem, der gerne så David Moyes overtage managerrollen, da han selv stoppede. Moyes tid i klubben blev som bekendt ingen større succes, men Ferguson støtter sin landsmand.

– Jeg tror, det er svært at erstatte en, der har været i klubben i 27 år. Det hele, filosofien, de ansatte var mine valg. David Moyes er en god mand og en god manager, men han var uheldig i United. 

Ferguson fortæller yderligere, at han har stor tiltro til Louis van Gaal, der kan bringe den stabilitet, som alle klubber har behov for.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Forrige artikel

Rygte: Barca vil have Ander

Næste artikel

Martial: United kan vinde Premier League og Champions League

ANNONCE