Sir Alex: Sådan vil jeg huske Foulkes

Fergie vil især mindes midtstopperens mod efter München-ulykken

Den 81-årige forsvarsspiller Bill Foulkes, der netop i dag afgik ved døden, får store hyldestord med på vejen af et af klubbens helt store koryfæer, Sir Alex Ferguson, der nåede at møde ham over flere omgange. Det fortæller han til manutd.com.

– Jeg var meget ked af at høre nyheden. Bobby (Charlton, red.) og jeg talte faktisk om ham i går på vej ned til Cardiff. Han var en virkelig fin mand og en af klubbens største tjenere.

– Hans livshistorie var absolut storartet og han er sikker på sin plads i vores historie – på baggrund sine optrædener og bedrifter for klubben – specielt efter München-ulykken.

Efter München-ulykken, hvor otte af “The Busby Babes” tragisk afgik ved døden var Foulkes med til at føre United til sejr bare et par uger efter, hvor United var nødt til at erstatte størstedelen af holdet med ungdomssspillere.

– Med tanke på hvad de gik igennem ved ulykken, var det absolut fantastisk at se, hvordan ham og Harry Gregg formåede at præstere bare et par uger efterfølgende med de helt unge spillere mod Sheffield Wednesday – og så at vinde kampen. Han var en ekseptionel mand.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes krydser fingre for de skadede

Næste artikel

Nobby Stiles ramt af kræft

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share