Sivebæk hylder Ferguson

Der måtte gå 213 minutter før Sir Alex Ferguson så dine spillere score det første mål under hans regime i Manchester United. Målet blev sat ind af ingen…

Der måtte gå 213 minutter før Sir Alex Ferguson så dine spillere score det første mål under hans regime i Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Målet blev sat ind af ingen ringere end den daværende danske United-spiller John Sivebæk.

“Manageren var glad bagefter. Det er altid lækkert at komme i historiebøgerne og at score det første mål, som endda bliver afgørende, under den ny manager var stort,” udtaler Sivebæk til BBC sport.

Målet blev sat ind i 1-0 sejren over QPR den 22. november 1986.

Da sæsonen endte blev danskeren solgt til St Etienne og målet imod QPR blev Sivebæks eneste i hans tid i United, som han kom til i slutningen af 1985.

“Han er god til at få det bedste ud af sine spillere.
Han var meget ærlig overfor mig og det værdsatte jeg. Ærlighed er noget man virkelig respekterer som spiller.
Noget af det bedste ved ham var at når man tabte ville han være rasende, men næste dag kunne man snakke med ham og han ville forklare hvad man skulle have gjort anderledes,” udtaler Sivebæk om sin tidligere chef.

Selvom Ferguson gerne ville beholde Sivebæk, så indså danskeren at der næppe ville blive meget spilletid med indkøbet af Viv Anderson, hvilket forklarede skiftet til franske St Etienne.

Forrige artikel

Opstillingen mod Pompey

Næste artikel

Byttehandel med Bayern?

ANNONCE