Skader tvinger Shaw og Matic til landsholdsafbud

Både Luke Shaw og Nemanja Matic er vendt tilbage til Manchester for at få behandlet skader. Begge spillere er tvivlsomme til Chelsea-kampen.

De to United-spillere Nemanja Matic og Luke Shaw har begge været nødt til at melde afbud til deres respektive landshold som følge af skader pådraget de seneste par dage. Det melder Manchester Uniteds officielle site. 

For Luke Shaws vedkommende kommer skaden på et ærgerligt tidspunkt, da han i dette efterår igen er kommet ind i landsholdsvarmen, som han ellers ikke har været siden foråret 2017. Nemanja Matic har ikke været væk fra det serbiske landshold, men mandag pådrog han sig altså en skade, der gør, at han ikke komme i aktion i denne omgang, hvor Serbien skal møde Montenegro og Rumænien i UEFA Nations League. England møder Kroatien og Spanien.

Ifølge manutd.com er det stadig uvist, om de to spillere bliver klar til kampen mod Chelsea på Stamford Bridge den 20. oktober.

I den belgiske landsholdslejr har Marouane Fellaini angiveligt også pådraget sig en mindre skade, som gør, at han har siddet over træningen tirsdag. Det melder den belgiske avis Het Laatste Nieuws. Belgien møder Schweiz i Nations League og Holland i en træningskamp.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Pogba på Ballon d'Or-liste

Næste artikel

Moyes tror ikke, Mourinho bliver fyret

ANNONCE