Skadesupdate: Smalling ude – Rojo og Valencia tilbage

Der var både gode og dårlige nyheder at trække ud af dagens sidste fællestræning inden Europa League-returopgøret torsdag aften.

Marcos Rojo fik slået sin skulder af led i december for anden gang på kort tid, hvorfor hans vej tilbage har været noget længere end den slags skader normalt tager.

I dag kunne han og Antonio Valencia, der har været ude med en fodskade siden oktober, igen træde ind på Carrington og træne med resten af den skadesplagede trup. Det er stadig for tidligt at sige, om de er kampklare til Europa League-opgøret torsdag aften.

Jesse Lingard skulle have slået knæet i FA Cup-kampen mod Shrewsbury, men han var dog til stede ved morgenens træningssektion. Det var Chris Smalling til gengæld ikke, hvorfor han må forventes ude af betragtning til den vigtige returkamp.

Chris Smalling, Cameron Borthwick-Jackson, David de Gea, Matteo Darmian, Wayne Rooney, Marouane Fellaini, Phil Jones, Ashley Young, Bastian Schweinsteiger, Sam Johnstone, Will Keane og Luke Shaw var alle fraværende til dagens træning.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Memphis: Ikke pengene værd endnu

Næste artikel

Pereira håber på tre i træk

ANNONCE