Memphis: Ikke pengene værd endnu

Memphis Depay mener ikke selv, at han har været pengene værd for Manchester United. Men det skal nok komme, forsikrer han.

Den 22-årige kantspiller scorede sit sjette mål for Manchester United i Europa League-nederlaget til FC Midtjylland på MCH Arena. Det fulgte han op med en mindre god præstation mod Shrewsbury i FA Cuppen, og i kølvandet kommer han i dag med en hudløs ærlig selvindsigt.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manchester United betalte i omegnen af 25 millioner pund for hollænderen i sommervinduet, og de penge har han ikke levet op til.

– Nej, ikke endnu. Det ved jeg, og jeg arbejder hårdt på at ændre det. Jeg forventer meget af mig selv, og klubben og jeg gør alt, hvad vi kan for at forbedre mig, siger Memphis Depay under et pressemøde med hans personlige sponsor, Under Armour.

– Jeg har skullet omlægge mit spil meget. I Æresdivisionen kunne jeg gøre, hvad jeg ville, for jeg havde masser af tid på bolden, men i Premier League bliver du presset konstant og med det samme.

– Alle kan se, at jeg ikke scorer i hver kamp, som jeg mere eller mindre gjorde i Holland. Det vigtigste er, at jeg selv føler, at det går den rigtige vej, så med tiden vil jeg falde til og min selvtillid vil vokse.

Memphis Depay har spillet 20 Premier League-kampe, 12 fra start, for Manchester United og scoret to mål. Til sammenligning scorede han 22 mål i 30 kampe for PSV Eindhoven i sin sidste sæson i Æresdivisionen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Woodward tilknytter hjælp

Næste artikel

Skadesupdate: Smalling ude – Rojo og Valencia tilbage

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share