United-spillere jubler mod Villa

Skotsk hovedstød sikrer avancement i FA Cuppen

Det blev til en 1-0-sejr på Old Trafford mod Aston Villa, da et tidligt mål af Scott McTominay sikrede avancement til næste runde af FA Cuppen. Her venter Middlesbrough.

Manchester United skulle revanchere sæsonens tidligere kamp mod Aston Villa på Old Trafford mandag aften. Og det lykkedes også, da Rangnicks tropper fik en 1-0-sejr hjem foran hjemmebanefansene på Old Trafford. Præstationen var dog endnu en gang ikke noget at råbe hurra for.

Det var et Manchester United hold uden Cristiano Ronaldo i truppen, der mødte op til mandagens kamp. Plads blev der i stedet til Edinson Cavani og Marcus Rashford oppe foran. Det gav anledning til, at man igen kunnet håbe på, at der kom noget mere af Rangnicks så famøse ‘gegenpress’.

Det var dog ikke helt tilfældet. Kampen startede rodet, men intenst ud. Både Manchester United og Aston Villa havde små chancer, men efter otte minutters spil, dukkede Scott McTominay op i straffesparket feltet efter et smukt eksekveret indlæg af hans midtbanemakker Fred.

Efter 30 minutter fejltæmmer Victor Lindelöf en bold, og Watkins får kæmpet sig til bolden. Dog rammer hans skud overliggeren.

Kampbilledet var herefter ret meget det samme, men begge holds målmænd var oplagte til dagens kamp, og trods gode skud fra både Fernandes og Villas Buendia, formåede ingen af holdene at få bolden i nettet før pausen. 1-0.

Kampbilledet ændrede sig dog i anden halvleg. For hvor man tit ser hold komme god ud til en halvleg, var det modsat for Manchester United. Spillet blev mere sjusket, og der var mange minutter, hvor de røde djævle havde problemer med at sætte 10 afleveringer sammen.

Efter 51 minutter får Konsa hovedet på bolden efter et frispark, hvor han header den på tværs til Danny Ings, der scorer. Målet bliver dog dømt offside på VAR, da Ramsey fra en offside-position nedlægger Cavani på vej ind i feltet.

10 minutter efter får Watkins bolden i netmaskerne, men endnu en gang bliver målet underkendt for offside.

De sidste 30 minutter spiller Manchester United på hælene, og kun da Elanga kommer ind i 86 minut, ser man en snært af energi igen.

Manchester United vinder kampen 1-0 og er dermed videre i FA Cuppen, hvor Middlesbrough venter.