Varane mod Aston Villa

Varane: Vi var kompakte og gjorde det ikke nemt for dem

Raphaël Varane var glad for aftenens sejr og roser især holdets defensive indsats.

Det var med slid og slæb – og en hjælpende hånd fra VAR-vognen – at Manchester United i aften kæmpede sig et skridt nærmere FA Cup trofæet, da Aston Villa blev besejret 1-0 hjemme på Old Trafford. Og efter kampen indrømmer vores franske stopper, Raphaël Varane, også at Aston Villa besværliggjorde tingene for hjemmeholdet. Men stopperen synes dog, at holdet stod godt i mod og viste god holdånd.

– Det var en besværlig kamp. Vi var nødsaget til at lide en del på banen – men sammen – og  jeg kunne godt lide ånden i denne kamp, siger franskmanden til BBC efter kampen.

– Vi havde muligheden for at score flere mål. Når det ikke var muligt at stå højere oppe på banen, var vi kompakte og gjorde det ikke nemt for dem at spille, tilføjer Varane, som selv var en del af bagkæden i samtlige 90 minutter.

Og på trods af at holdet ikke præsterede op til sit bedste på dagen, var Varane trods alt glad for resultatet, som han synes falder på et tørt sted for holdets selvtillid.

– Vi var nødt til at være aggressive, og resultatet var godt. Vi er glade. Vi har brug for mere selvtillid, og vi er nødt til at stå sammen, og jeg synes vi er på rette vej, udtaler Varane yderligere.

Manchester United står ansigt til ansigt med Gerrard og co. igen i weekenden, hvor the Villains igen venter – denne gang i Premier League.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel
United-spillere jubler mod Villa

Skotsk hovedstød sikrer avancement i FA Cuppen

Næste artikel
Ralf Rangnick

Rangnick savner stadigvæk bedre United-præstation

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
1
Share