Sky: Chelsea, Dortmund og Bayern ude efter Martial

Ifølge Sky Sports er der ikke mangel på bejlere, hvis United vælger at sælge Anthony Martial. Flere europæiske storklubber har meldt deres interesse.

Anthony Martial kan mere eller mindre vælge og vrage blandt storklubber, hvis Manchester United vil skille sig af med ham. Sky Sports melder således, at både Chelsea, Bayern München og Dortmund er interesserede i franskmanden. 

Den unge offensivspiller, der bragede ind på Old Trafford med sit debutmål mod Liverpool i 2015, har ikke fået meget spilletid den seneste sæson. Det har ifølge flere medier fået ham til at bede om et skifte til en anden klub, og der er altså tilsyneladende minimum tre interesserede.

Fra interessen og til et skifte kan ske, kan der dog være lang vej. Sky Sports mener også at vide, at United-staben ikke ønsker at sælge publikumsyndlingen, og klubben har også en option på at forlænge kontrakten, der ellers udløber næste sommer, med endnu et år.

Ifølge Sky er der endnu ikke kommet et formelt bud på Martial. Chelsea afventer sandsynligvis om Eden Hazard skal til Real Madrid, mens Bayern München mener, at Uniteds vurdering af spilleren er for høj. 

Martial startede inde i Uniteds første preseason-kamp i USA mod Club America, og i aften er han igen i startopstillingen, når Mourinhos tropper møder San Jose Earthquakes.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod San Jose Earthquakes

Næste artikel

United i kedelig 0-0-kamp mod Earthquakes

Relaterede artikler
Total
0
Share