Sky: United interesserede i tidligere City-spiller

Det engelske medie, Sky melder, at Manchester United skulle være interesserede i at hente det 18-årige stortalent, Jadon Sancho tilbage til Manchester. Sancho skiftede sidste år til Borussia Dortmund fra Manchester City.

Engelske Jadon Sanho tog en stor beslutning i en ung alder, da han sidste år, som blot 17 årig, afviste et tilbud om en professionel kontrakt fra Manchester City og i stedet valgte at rive teltpælene op og flytte til Tyskland i jagten på spilletid. En beslutning, der sidenhen har vist sig at bære frugt. 

Sancho, som har fået sin fodboldopdragelse i først Watford og altså siden Manchester City har nemlig fået sit helt store gennembrud for Borussia Dortmund i denne sæson. Den 18-årige angriber har noteret sig for 5 sæsontræffere i 13 kampe for Bundesliga-klubben og tidligere på måneden fik Sancho så også debut på det engelske landshold, da han blev skiftet ind mod Kroatien for at afløse sin tidligere holdkammerat i Manchester City, Raheem Sterling. 

Sanchos succes i det tyske har fået klubber fra hele verden til at følge interesseret med i udviklingen hos den unge englænder. En af de klubber, som har vist interesse er Manchester United.

Om Manchester City vil acceptere at se deres tidligere stortalent gå til rivalerne er endnu usikkert, men klubbens manager, Pep Guardiola har udtalt, at han ser Sanchos skifte væk som et udtryk for, at Sancho ikke ønskede at være i klubben. 

Der er ikke umiddelbart forlydener om, at Sancho skulle være interesseret i et skifte væk fra Dortmund lige foreløbig, men hvis han skulle få mod på endnu et eventyr står der tilsyneladende en kø af klubber klar til at overtage angriberen.

Foruden Manchester United skulle også Arsenal og Paris Saint-Germain være interesserede. 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

På lånt tid: Fosu-Mensah begår klodset straffe i sit comeback

Næste artikel

Podcast: Bournemouth, away

Relaterede artikler
Total
0
Share