Sky: United lurer på Emre Can

Ifølge Sky Sports holder United øje med Emre Can og kunne angiveligt være interesseret i at hente tyskeren til klubben, når januar-vinduet åbner.

Den 25-årige midtbanespiller har haft en svær start på sæsonen i Juventus, hvor han endnu ikke har fået lov til at starte inde i en kamp. 

Derudover er Can ikke blevet inkluderet i Juventus’ Champions League-trup, hvilket har fået tyskeren til grundigt at overveje sin fremtid i Torino-klubben.

– Det faktum, at jeg ikke er med i Champions League-truppen, er ekstremt chokerende for mig, mest fordi jeg blev lovet noget andet sidste uge, udtaler Emre Can tilbage i september. 

– Jeg var i kontakt med andre klubber (i sommer, red.), og én af vilkårene for jeg skulle blive, var at være en del af Champions League-truppen. Men så ringede de mig op og fortalte, i en samtale der ikke varede mere end et minut, at jeg ikke var på listen uden at give en forklaring. 

– Det gør mig sur og rasende, de har ikke været ærlige med mig. Hvis jeg kendte til det, ville jeg ikke være blevet i Juventus, afslutter han. 

Can har efterfølgende undskyldt for sine udtalelser, men tyskeren kan ikke være tilfreds med at blive efterladt i kulden. 

Den tidligere Liverpool-spiller skulle angiveligt ikke være én af Uniteds top-prioriteter, men Solskjær har et ønske om at forstærke midtbanen her til januar. 

Efter Fellaini og Herrera forlod klubben, uden man har fundet erstatninger til dem, har midtbanen set noget tynd ud. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Bekræftet: Ændringer i ni Premier League-kampe for United

Næste artikel

Officielt: Greenwood forlænger frem til 2023

ANNONCE