Sky: United nedtoner deres interesse i Grealish

Sky Sports beretter, at det nu virker usandsynligt, at United skulle hente Jack Grealish, hvilket skyldes den høje pris, som Aston Villa vil kræve for ham.

Solskjær er en stor beundrer af den 24-årige englænder, men Aston Villas overlevelse i Premier League betyder, at prisen på Grealish stiger markant. 

Det meldes nu, at et bud på 80 millioner pund er påkrævet, hvis man skal gøre sig nogle forhåbninger om at erhverve sig Aston Villa-kaptajnen, og det har fået United til at nedkøle deres interesse. 

Ligeledes er der tvivl i United-lejren om, hvordan Grealish vil passe ind i på holdet. Bruno Fernandes’ ankomst har gjort, at der muligvis ikke er plads til en anden dyr offensiv midtbanespiller. 

Spillere som Rashford, Martial, Greenwood og måske Sancho gør det svært at få Grealish med i startopstillingen. Med den bekymring in mente er Woodward og co. tilbageholdende i deres søgen efter en offensiv midtbanespiller i Grealish’ prisleje.

United er dog – med deres økonomiske kraft forstærket af Champions League-kvalifikation – én af de eneste klubber, der kan matche Aston Villas priskrav. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky: Sancho er Uniteds nummer ét transfermål

Næste artikel

OT.dk-anbefaler: Snyder Greenwood xG?

ANNONCE