Slut med Premier League om søndagen

Da DBU meddelte at de ville tage en special spærreregel i brug i denne sæson i kampen om tilskuere på stadions, så skulle det samtidig blive slut for søndagens tidlige kampe kl. 15.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men på trods af reglen, som forbyder fodbold på dansk tv mellem 15 og 17 om søndagen, så har Canal Plus alligevel sendt Premier League kampe direkte på deres special-kanal ZAP.
Dette blev DBU hurtigt opmærksom på, men accepterede samtidig betalingskanalens undskyldning om at det simpelthen var fejl i det tekniske.

Denne fejl er nu rettet.
Ifølge TV-afdelingen.dk, så har Canal Plus endelig fundet fejlen og kan nu meddele DBU om at sendingerne fra kampene vil slutte øjeblikkeligt.

“Det er en meget lang proces med mange forgreninger og led i distributionen af signalet. Derfor har det været svært at finde fejlen. Men nu er den fundet, og der bliver blokeret efter reglerne fra søndag,” fortæller den adm. direktør for Canal+ i Danmark, Christian Høyer til TV-Afdelingen.

Støt kampen imod spærrereglen

OldTrafford.dk støtter initaitivet om en underskriftindsamling imod den omtalte spærreregel.
Derfor opfordrer vi også dig om at støtte fans af engelsk fodbold på FodboldCensur.dk.

Tv-afdelingen.dk: Canal+: Premier League lukkes

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Scholes får comeback

Næste artikel

Rio Ferdinand roser Uniteds forsvar

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share