Smalling: Fint at være den gamle

Chris Smalling har ikke noget imod at være den erfarne i forsvaret.

Efter en periode med utrolig mange skader, så er Chris Smalling tilbage i United forsvaret. I kampen mod Arsenal optrådte han som den mest erfarne i forsvaret, hvilket passer ham ganske fint.

– Jeg nød tilliden. Det var tydeligvis en meget ung bagkæde, men jeg er meget råbende og taler generelt meget i kampende. Dette var meget vigtigt i kampen på grund af de unge spillere, som jeg havde rundt om mig, siger Smalling til Manutd.com.

– Vi var selvfølgelig heldige med ikke at inkassere et par mål i første halveg, men vi organiserede os bedre i løbet af kampen. Mange af tingene var noget vi havde trænet hårdt på til træning.

Chris Smalling har masser af ros til overs for McNair og Blackett, som han mener vil træde i karakter, efter de har bestået den svære test på Emirates.

– Jeg synes de udvikler sig godt. De lærer en masse af at spille i en stor klub og på så højt et niveau.

Den næste opgave for Smalling og hans to “lærlinge”, bliver kampen mod Hull. Her skal det blive spændende at se om der er genvalg til dem alle i startopstillingen.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Persie presses af Wilson

Næste artikel

Rojo starter inde mod Hull

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share