Van Persie presses af Wilson

Louis van Gaal var ikke tilfreds med Robin van Persies kamp mod Arsenal, og fortæller at angriberen mangler selvtillid.

Robin van Persie har i denne sæson virket som en spiller total blottet for interesse, spilleglæde og form. Han var på forhånd udset til den helt store bomber, efter ankomsten af hans landsmand Louis van Gaal, men formen og målene er væk.

Senest blev det til en skuffende præstation i udekampen mod Arsenal, hvor van Persie blot rørte bolden 13 gange, og blev udskiftet i anden halvleg. Van gaal er da heller ikke tilfreds med angriberen, der kan starte ude i dag mod Hull.

– Du kunne tælle hans samlede antal berøringer, og 13 er lidt for en angriber. Du ved hvordan angribere er, de føler hele tiden de skal score mål. Men hvad der er vigtigere, så gælder det om at spille godt. Det var en skidt kamp for ham, hvilket også er grunden til jeg tog ham ud, sagde van Gaal på gårsdagens pressemøde, hvor han også fortalte at han hollænderen var lidt ramt på selvtilliden for tiden.

I sommers sprudlede van Persie ellers for det hollandske landshold ved VM i Brasilien, men det har knebet i United-trøjen, hvor der er en verden til forskel fra den van Persie der bombede løs i sin første sæson på Old Trafford.

I kampen mod Arsenal blev van Persie erstattet af unge James Wilson, der fortsætter med at imponere og leverede et fint indhop. Dagens modstander fra Hull kender Wilson særdeles godt, da han sidste sæson fik debut og nettede to gange mod Steve Bruce og co. Derfor blev van Gaal også spurgt ind til, om van Persie eller Wilson starter inde.

– Du må vente og se, lød det korte svar fra van Gaal til journalisterne.

Forrige artikel

McGrath: Stor fremtid for Blackett og McNair

Næste artikel

Smalling: Fint at være den gamle

ANNONCE