Smalling glædes over første double

Chris Smalling mindes ikke at have scoret to mål i en professionel fodboldkamp før, så det var en forsvarer med et stort smil, der gik fra Old Trafford i aften efter 3-1-sejren.

– Ja, det tror jeg, at det var, lød reaktionen fra Chris Smalling på spørgsmålet om, hvorvidt det var første gang han gik fra banen med to mål på kontoen.

Men ud over målene, så var der ikke meget at glæde sig over for forsvareren, der ikke var tilfreds med den generelle præstation fra sejrherrerne.

– Vi spillede slet ikke godt i første halvleg overhovedet, og vi var heldige med at gå til pause med en føring. Vi blev bedre i anden halvleg, men vi bliver nødt til at tage ved lære og sørge for, at vi holder niveau i alle 90 minutter, siger matchvinderen til Sky Sports.

Chris Smalling giver dog også kredit til Burnley, der gik til opgaven med oprejst pande.

– De pressede os med alt, hvad de havde, og vi havde problemer med at finde løsninger. Aftenens kamp var måske én af vores ringeste denne sæson, men som manageren sagde til os, så skal vi også kunne vinde på dårlige dage, og det kan kun betyde fremgang til når vi virkelig peaker.

Forrige artikel

Van Gaal: Skidt spil i dag

Næste artikel

Woodward vil ikke love fald i billetpriserne

ANNONCE