Woodward vil ikke love fald i billetpriserne

Ed Woodward glæder sig over den nye tv-aftale, men ved ikke om det kommer fansene til gode i form af lavere billetpriser.

Prisen for de britiske tv-rettigheder til Premier League eksploderede på ny, da Premier League i denne uge lukkede en tre-årig aftale med Sky og BT Sport til en samlet værdi af over 51 milliarder kroner – en stigning på 70 procent i forhold til den nuværende aftale.

Fra 2016 til 2019 vil endnu flere penge flyde ind i klubbernes kasser, men United-boss Ed Woodward vil ikke love lavere billetpriser af den grund.

– Det kan godt være aftalen får indvirkning på lønningerne, men jeg tror, alle klubber er fokuserede på at køre en overskudsforretning.

– I Manchester United tager vi hvert år billetpriserne op til nøje overvejelse, og vi vil kigge på priserne for 2016/-17-sæsonen, når tid er. Vi har fastfrosset priserne på sæsonkort i fem ud af de sidste år, og vi føler, at vi har en rimelig prisstruktur set i forhold til markedet, siger Woodward.

Foruden de 51 milliarder kroner, kan United og de øvrige Premier League-klubber slikke sig om munden ved udsigten til, at den internationale tv-aftale fortsat mangler at blive genforhandlet.

– Der er tale om en voldsom prisstigning på de britiske tv-rettigheder, og jeg tror ikke vi skal bruge aftalen som løftestang for 200 lande rundt omkring på kloden. Der er visse grunde til, at vi kan hente så meget på det britiske marked.

Den nye tv-aftale træder i kraft i sommeren 2016.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Smalling glædes over første double

Næste artikel

- Ferguson havde fået det bedste ud af Falcao

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share