Smalling: Troede ikke den var inde

Chris Smalling kom i dag på scoringstavlen for United, men han troede ikke selv den var over stregen.

Chris Smalling fik en hjerneblødning mod City og blev vist ud, siden da har han modtaget meget kritik fra United-fansene. Men i sidste weekend spillede han en stor kamp i forsvaret med McNair og Blackett ved sin side, og i dag var han endnu engang solid i forsvaret, og kronede en god kamp med en scoring.

Men Smalling selv troede ikke bolden havde passeret stregen, og takkede efter kampen for, at der nu er indført mållinjeteknologi i Premier League.

– Jeg troede ikke bolden var inde, men jeg takker for at mållinjeteknologien dømte den inde, sagde Smalling, der samtidig var glad for at tage et clean sheet med videre efter en stærk præstation af hele holdet.

– Jeg synes ikke alle vores sejre er kommet efter fremragende spil, men i dag var vi i fuld kontrol hele kampen. Vi ville ikke lade dem score, og var fokuserede i defensiven, og var gode i alle 90 minutter i dag, sagde Smalling.

Smalling er nu oppe på seks scoringer i United-trøjen, og bør, med mindre der dukker en skade op, atter være sikker på holdkortet når Stoke på tirsdag gæster Old Trafford.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal: Di Maria ude mod Stoke

Næste artikel

U18: Sejr ude mod Bolton

Relaterede artikler
Total
0
Share