Smalling var imponeret over de nye

Der var fire debutanter i startopstillingen for United i gårsdagens premiere i Premier League mod Tottenham. Chris Smalling, der efterhånden er en af dem, der har været i klubben længst, var glad for, hvad de kom med.

Smalling spillede en stor kamp som lederen i det centrale forsvar, hvor han fik pakket Harry Kane godt ind. Han havde efter kampen stor ros til de nye.

– Jeg synes Sergio (Sergio Romero, red.) tog sin del. Han styrede feltet, hvilket man ønsker som forsvarsspiller, for det tager en del af presset, når målmanden har den tilstedeværelse, fortæller englænderen på MUTV.

– Darmian på højre back gjorde det ligeledes fremragende. Jeg tror, det var godt for de nye, at de var med under hele opstarten bortset fra Romero, så de kunne lære systemet, og det synes jeg, kampen viste.

Forsvarsspilleren havde en ny makker i midterforsvaret, da Daley Blind var placeret til venstre for ham. Smalling selv synes, det gik fint.

– Daley er en all-round fodboldspiller. Han er god med bolden, og han er god til at placere sig, hvilket er, hvad du skal bruge som midterforsvar. Han gjorde det godt.

Næste opgave for Smalling og de nye holdkammerater er fredag aften, hvor de skal en tur til Birmingham for at møde Aston Villa. 

Køb den nye Manchester United-trøje her og få den leveret direkte til døren

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal: Darmian bedst af de nye

Næste artikel

United tæt på Lucas Biglia

Relaterede artikler
Total
0
Share