Smalling: Vi kan kæmpe med om mesterskabet i næste sæson

Chris Smalling tror på, at Manchester United vil være en del af mesterskabskampen i næste sæson. Samtidig er englænderen også optimistisk omkring, at holdet kan slutte i top-fire og vinde et trofæ i den indeværende.

United er ubesejrede i Premier League, siden Ole Gunnar Solskjær tog over i december sidste år, og rutinerede Chris Smalling tror på, at den form kan føre “de røde djævle” til tops i næste sæson. 

– Hvis vi fortsætter med at spille, som vi har spillet, fortsætter med at forbedre os og får en god sommer med en god pre-season, så kan vi forhåbentlig blive førehundene i næste sæson, siger Smalling ifølge Sky Sports. 

Lige nu og her har forsvarsspilleren imidlertid fokus rettet på foråret, og trods det ydmygende nederlag til PSG tirsdag aften, er han positiv for resten af sæsonen. 

– Vi tager til Paris, og giver alt, hvad vi har. Det er langt fra slut. Forhåbentligt kan vi slutte sæsonen med et trofæ og komme i top-fire, siger han.

I samme interview understreger Chris Smalling også, at Champions League-kvalifikation normalvis ikke bør være nok for Manchester United, og at ambitionsniveauet bør være højere. 

Den tidligere Fulham-spiller kom til Old Trafford i 2010 og har siden da spillet 308 kampe for klubben. Han er 29 år gammel. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Efter ballade på stadion: Både United og PSG sigtes

Næste artikel

United-legenden Eric Harrison er død

ANNONCE