Smalling: Vi SKAL slutte i top fire

Ikke overraskende er Chris Smalling tilfreds med gårdsdagens sejr, men han vil have mere.

Med den vigtige sejr over Arsenal, indtager United nu den vigtige position som nummer fire. Positionen giver kvalifikation til Champions League og er yderst vigtig for klubben.

Chris Smalling er tilfreds med kampen mod Arsenal, men han føler, at det er på tide, at klubben træder i karakter og etablerer sig i top fire.

– Vi spillede ikke særlig godt, men sejren var meget vigtig. Nu har vi to hjemmekampe og her skal vi simpelthen have seks point. En plads i top fire er et minimum i denne klub, siger Smalling til Skysports.

Skadesproblemerne fortsatte for holdet igår, med Luke Shaws skade tidligt i første halveg. På trods af ærgelsen over skaden, så er Smalling imponeret over andre spillere på holdet.

– Paddy McNair og Tyler Blackett fortjener stor ros. Vi havde nok at se til med deres tre forreste (Welbeck, Sanchez og Oxlade-Chamberlain). Det handlede om at stå så kompakt som muligt, deres angreb gik tit igennem tre-fire spillere. Vi sørgede for at snakke sammen hele tiden, for et øjebliks uopmærksomhed kunne være afgørende for kampen.

De næste to kampe er i mod Hull og Stoke på Old Trafford. Her skal United prøve at bygge videre på sejren over Arsenal.

Forrige artikel

Reportage fra Emirates: Nerver, drama og shit

Næste artikel

Falcao træner med igen

ANNONCE