Smalling vil vende VM-skuffelse til noget positivt

Chris Smalling er stadig skuffet over ikke at have været en del af Englands VM-trup denne sommer. Han håber på, at dette kan motivere ham til at præstere endnu bedre for Manchester United denne sæson.

Smalling, som indtil nu har optrådt 31 gange på det engelske landshold, blev vraget af Englands landstræner, Gareth Southgate, forud for landsholdets forberedelser til VM i Rusland denne sommer. Herefter var han heller ikke en del af den endelige trup til slutrunden. Noget der har taget hårdt på den 28-årige englænder, som dog håber på, at han kan modbevise kritikkerne denne sæson.

– Du ønsker at være involveret i en topklub, og du ønsker også at være involveret for dit land. Derfor var det en skuffelse, men jeg var nødt til at vende det til noget positivt. Jeg havde tid til at restituere og have en fuld pre-season, hvilket jeg ikke har haft i noget tid, udtaler han blandt andet.

Smalling blev også udeladt af José Mourinho i sæsonens første to Premier League kampe, men siden da har stopperen både fået sit første clean sheet mod Burnley samt i efterfølgende kamp scoret sit første sæsonmål i 1-2 sejren mod Watford i søndags.

Om dette er nok til igen at blive udtaget for det engelske landshold i fremtiden, må tiden vise. 

– Jeg har ikke haft nogle samtaler med Southgate, men jeg er heldig ved at spille for en topklub, hvor vi har en masse kampe forude. Det er her alt mit fokus ligger. Jeg føler, at jeg sidste år spillede en masse kampe, og jeg håber, at jeg dette år kan gøre det samme. 

Smalling og co. rejser i dag til Schweiz for at forberede sig til årets første Champions League opgør mod Young Boys. Mourinho har her gjort op med en af sine sædvanlige rutiner, idet holdet ikke træner på Carrington forud for morgendagens europæiske kamp. Istedet vil holdet træne på Stade de Suisse Wankdorf for at være ekstra klar til, hvad der venter dem i morgen kl. 21:00. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Podcast: Dommedagsprofetier blandt United-fans

Næste artikel

Medie: Dalot får debut mod Young Boys

ANNONCE