Smith klar til reserverne

I aften spiller Uniteds reserver mod Preston og Smith spiller med. Det utrolige er, at han er kommet tilbage så kort tid efter hans ben brækkede to steder…

I aften spiller Uniteds reserver mod Preston og Smith spiller med. Det utrolige er, at han er kommet tilbage så kort tid efter hans ben brækkede to steder. Han kan se frem til at spille på sin foretrækne plads i angrebet, hvor han skal spille ved siden af Giuseppe Rossi.

Smith har været med i hver træningssession siden førsteholdet kom tilbage fra pre-season. Det skal ikke forstås, som om han er blevet presset til at spille, tværtimod.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Alex Ferguson udtaler: “Alan har gjort det godt. Han spillede 60 minutter i en inderdørskamp og gjorde det uden problemer. Genoptræningen er gået fantastisk. Vi gav ham en deadline, som hed september, men han kunne sagtens have spillet allerede. Vi ser situtionen langsigtet, da vi ikke ønsker tvivl eller bekymring.”

Det er usandsynlig, at Smith kommer til at spille på onsdag mod Charlton. Kommer han igennem aftenens test, så er der en lille chance for, at han er til at finde i truppen til lørdagens kamp mod Watford, da både Paul Scholes og Wayne Rooney sidder over med karantæne.

Kilde: manchester Evening News

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

United i mesterskabsform

Næste artikel

Problemfrit comeback for Smudger

ANNONCE