Solskjær antyder mulig kontraktforlængelse med Nemanja Matić

Ole Gunnar Solskjær hylder Matić for hans nuværende form og antyder, at en mulig kontraktforlængelse kan være på vej.

Nemanja Matić har i denne sæson kæmpet for at finde formen, hvor mange har kritiseret ham for at være for tung og ubeslutsom. Til sommer udløber hans kontrakt, der som mange andre er underlagt Ed Woodwards signatur-option, hvor der er mulighed for at forlænge med et år yderligere.

Den 31-årige serber har tidligere beklaget sig over manglende spilletid og senest været rygtet til både Inter Milan og Tottenham. I fraværet af Scott McTominay og Paul Pogba har Matić dog oplevet lidt af en genoprejsning, hvor han har startet inde i otte af de seneste ni kampe. Spillet på banen har imponeret Solskjær, der på gårsdagens pressemåde antyder en mulighed kontraktforlængelse. 

– Nemanja spiller noget af de bedste fodbold. Han spiller det bedste fodbold, siden jeg har været her. For mig er Nemanja top professionel, og vi taler med ham (om en kontraktforlængelse, red), ja.

Matić er med sine 31 år en af Uniteds ældste spillere, og bidrager uomtvisteligt med en masse erfaring til en ung trup.

Manchester United har tidligere været sat i forbindelse med flere mulige transfermål for at opruste på den centrale midtbane efter Pogbas fremtid har svævet i det uvisse. Intet tyder dog på, at det bliver i dette vindue, at en ny 6’er eller 8’er præsenteres. 

Både Pogba og McTominay forventes retur igen slut februar. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fernandes ankommer til Manchester i dag

Næste artikel

Sky: Rojo udlånes til Estudientes

Relaterede artikler
Total
0
Share