Solskjær bekræfter Valencias afsked

Antonio Valencia kommer måske på banen for Manchester United i weekenden. Men det i så fald for at tage afsked med Old Trafford, siger Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressemøde.

Antonio Valencia, klubbens kaptajn, har ikke spillet for Manchester United siden den 2. januar, hvor han var med mod Newcastle. Igennem flere måneder har det været en offentlig hemmelighed, at ecodorianeren ikke er en del af Ole Gunnar Solskjærs planer, og fredag bekræfter nordmanden.

– Jeg talte med Antonio i går. Han har desværre ikke været fit i de fem-seks måneder, jeg har været her. Han har virkelig haft det svært, men han føler, at han kan være med (på søndag mod Cardiff, red.), og jeg håber, han kommer igennem træningen i dag og i morgen, så vi kan give ham en ordentlig afsked. 

– Han har tjent klubben fantastisk. Han har været årets spiller, han har været kaptajn, og han fortjener et ordentligt farvel, siger Solskjær. 

Selvom Antonio Valencia ifølge Ole Gunnar ikke har været fit nok til at spille for United, har han spillet flere landskampe for Ecuador. 

Han kom til Manchester United fra Wigan tilbage i 2009, og han har 338 kampe med 25 mål til følge.  

Forrige artikel

Officielt: Phelan bliver Solskjærs assistent

Næste artikel

Ole Gunnar vil bruge Ronaldo og Rooney som transferskabeloner

ANNONCE