Solskjær diskuterer taktiske trends: Savner en gammeldags 9’er

Ole Gunnar Solskjær forklarer, at han følger med i tiden, hvor fodboldspillet ifølge nordmanden idag handler meget om at have spillere der er taktisk fleksible.

Ole Gunnar Solskjær spillede selv som en 9’er, og han kan i dagens spil godt savne den gammeldags angribertype, som man kunne flytte spillet op på og starte det derfra. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Der plejede at være en stor, stærk angriber og mange hold spillede i en 4-4-2. Det er nok målmandsrollen, der har ændret sig mest de seneste år, men jeg håber på at få den gamle angribertype tilbage, siger Solskjær i et interview på MUTV.

Den norske manager forklarer videre, at rigtig mange hold i dag forsøger at spille bolden på nedefra for at lokke noget pres imod sig, og det kræver klogere og boldsikre målmænd og forsvarsspillere.

– De skal være gode til at distrubuere og læse spillet. Så kravene til alle positioner har ændret sig meget – taktisk og teknisk. Alle spillere skal være taktisk ‘spot on’ i dagens spil, siger han.

Om United-spillerne har taktikken ‘spot on’ i weekendens Premier League-runde finder vi ud af i aften, når holdet tager imod West Ham.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Optakt: Skadesplaget United-mandskab tager imod The Hammers

Næste artikel

Startopstilling: Rashford tilbage mod West Ham

ANNONCE