Solskjær diskuterer taktiske trends: Savner en gammeldags 9’er

Ole Gunnar Solskjær forklarer, at han følger med i tiden, hvor fodboldspillet ifølge nordmanden idag handler meget om at have spillere der er taktisk fleksible.

Ole Gunnar Solskjær spillede selv som en 9’er, og han kan i dagens spil godt savne den gammeldags angribertype, som man kunne flytte spillet op på og starte det derfra. 

– Der plejede at være en stor, stærk angriber og mange hold spillede i en 4-4-2. Det er nok målmandsrollen, der har ændret sig mest de seneste år, men jeg håber på at få den gamle angribertype tilbage, siger Solskjær i et interview på MUTV.

Den norske manager forklarer videre, at rigtig mange hold i dag forsøger at spille bolden på nedefra for at lokke noget pres imod sig, og det kræver klogere og boldsikre målmænd og forsvarsspillere.

– De skal være gode til at distrubuere og læse spillet. Så kravene til alle positioner har ændret sig meget – taktisk og teknisk. Alle spillere skal være taktisk ‘spot on’ i dagens spil, siger han.

Om United-spillerne har taktikken ‘spot on’ i weekendens Premier League-runde finder vi ud af i aften, når holdet tager imod West Ham.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Skadesplaget United-mandskab tager imod The Hammers

Næste artikel

Startopstilling: Rashford tilbage mod West Ham

Relaterede artikler
Total
0
Share