Optakt: Skadesplaget United-mandskab tager imod The Hammers

Søndag aften gæster West Ham United et tilskuertomt Old Trafford. Bliv klædt på til opgøret hér.

West Ham er godt på vej til at forbedre den 16. plads, som London-klubben endte på i den forgange Premier League-sæson. David Moyes’ mandskab er placeret på en aktuel femteplads og har været en af sæsonens helt store overraskelser.

Manchester United er placeret på en øjeblikkelig andenplads i den bedste engelske fodboldrække, men morgendagens gæster er kun seks point bagefter ”De Røde Djævle” med en kamp i hånden.

Derfor er meget på spil, når Old Trafford søndag aften lægger græstæppe til et direkte topopgør i Premier League.

Et topopgør som bærer mange overskrifter.

En af disse overskrifter er Jesse Lingard, som ikke er spilleberettiget. Offensivspilleren har været The Hammers’ bedste spiller siden lejeskiftet fra United i vinterens transfervindue, men, grundet en klausul i lejekontrakten, er han ikke en mulighed for West Ham.

Selvom ovenstående kan lyde som en fordel for United, er alt ikke fryd og gammen i den røde del af Manchester. Trods en stime på 12 ubesejrede kampe i alle turneringer, skal Ole Gunnar Solskjær løse et stort puslespil, når han søndag skal sætte sin startopstilling.

Ude er nemlig et hav af spillere. Det står angiveligt så slemt til, at United-staben overvejer at lade Marcus Rashford spille, selvom han ikke er fuldt kampdygtig oven på den ankelskade, han tilegnede sig i derbysejren over Manchester City forrige weekend.

Spiller Rashford, vil det være et stort gamble fra Solskjær og co., hvilket bekræfter kampens vigtighed.

Dato, tid og sted:
Kampen bliver spillet den 14. marts klokken 20:15 på Old Trafford.

Kampens dommer:
36-årige Chris Kavanagh bliver manden med fløjten.

Skader og karantæner:
Det her er ikke rar læsning. Solskjær må se bort fra en lang liste af spillere: Paul Pogba, Donny van de Beek, Juan Mata, Edinson Cavani og Phil Jones forventes ikke at kunne deltage, mens også David de Gea, Anthony Martial og Marcus Rashford er yderst tvivlsomme til kampen.

De Gea er i selvisolation, efter at have deltaget i sin datters fødsel i Spanien. Martial udgik med en skade i pausen i torsdagens Europa League-opgør, mens Rashford stadig har problemer med det slag, han fik på anklen, sidste søndag mod City.

West Ham må se bort fra Arthur Masuaku, Angelo Ogbonna, Andriy Yarmolenko og Jesse Lingard. Derudover er Darren Randolph og Ryan Fredericks tvivlsomme til opgøret.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

Henderson
Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw
McTominay – Fred
Diallo – Fernandes – James
Greenwood

West Ham:

Fabianski
Dawson – Diop – Cresswell
Coufal – Soucek – Rice – Johnson
Bowen – Antonio – Fornals

Hold øje med:
Tomas Soucek har været en af Premier League-sæsonens helt store overraskelser. Den tjekkiske midtbanekriger blev hentet til London-klubben forrige vinter og har sidenhen kvitteret med 11 mål i 40 ligakampe fra sin position som central midtbanespiller. Med sine 1.92 meter er Soucek en konstant trussel på dødbolde, ligesom han også har et farligt skud fra distancen.

Sagt om kampen:
De (West Ham, red.) har været strålende. Vi spillede mod dem i FA Cuppen for ikke så lang tid siden og gik i forlænget spilletid. Det var en tæt og lige kamp, sagde Ole Gunnar Solskjær fredag ifølge Sky Sports og fortsatte:

– David Moyes har spillere, som scorer mål, de er kreative og forsvarer sig godt, og de er virkelig besværlige på dødbolde.

Skribentens bud på kampens resultat:
Jeg kan godt være nervøs for United-spillernes fysiske tilstand. Efter en hård kamp mod AC Milan i midtugen og et hav af skadede spillere ude, bliver det ikke en nem kamp. Jeg vil dog være tro mod den forudsigelse, jeg kom med i torsdagens podcast, hvorfor jeg tipper på en 1-0-sejr til hjemmeholdet.

TV:
Du skal zappe over på Xee eller tænde for Viaplay, hvis du vil se kampen.

Dem møder rivalerne:
Leeds 0–0 Chelsea
Fulham – Manchester City 
Arsenal – Tottenham
Wolves – Liverpool

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U23: United kæmpede sig til et point trods 85 minutter i undertal

Næste artikel

Solskjær diskuterer taktiske trends: Savner en gammeldags 9'er

Relaterede artikler
Total
0
Share