Solskjær: Færdigt arbejde og klar til FCK

United-manageren kalder kampen mod LASK for god øvelse til de spillere, der ikke spiller så meget. Og så ser han ellers bare frem mod kvartfinalen mod FCK.

Med en samlet 7-1-sejr var der naturligvis aldrig tvivl om, at United ville gå videre fra ottendedelsfinalen i Europa League mod østrigske LASK.

Onsdagens returkamp på Old Trafford blev dog ikke nogen smuk oplevelse, selv om hjemmeholdet endte med at hive en 2-1-sejr hjem. Men det er der en god forklaring på, mener Ole Gunnar Solskjær.

– Det er den skarphed, der mangler, når man ikke spiller kontinuerligt. Nogle har ikke spillet siden lockdown, så det var god øvelse for dem, siger han ifølge engelske BT Sport.

Manageren havde også valgt at skifte hele ni positioner i forhold til sidste runde i Premier League, da holdet slog Leicester. 

– Det er færdigt arbejde, spilleminutter på kontoen og videre til FCK-kampen, siger han.

Fra kvartfinalerne og frem spilles alle kampe i Tyskland, hvortil truppen inden længe rejser til. Med i flyet kommer Victor Lindelöf, der sad ude med en skade onsdag aften.

– Victor bør være klar til at rejse med. Det var godt at se Eric (Bailly, red.) komme igennem en kamp igen. Han har haft sine op- og nedture med skader.

Kvartfinalekampen mod FCK spilles på mandag 10. august klokken 21.00.

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United møder FCK i Europa League-kvartfinalen

Næste artikel

Scholes forudser farvel til Lingard og Fred

ANNONCE