Solskjær følger Hålands udvikling i Bundesligaen

De to nordmænd var tæt på at blive genforenet sidste januar, men Håland valgte som bekendt tyske Borussia Dortmund.

Efter sit skifte til Borussia Dortmund er Erling Håland bare blevet endnu varmere, og han står i skrivende stund noteret for 39 mål for den tyske klub. Det er en udvikling, som Ole Gunnar Solskjær har fulgt med i fra Manchester.

– Jeg følger Erling tæt. Var det 18 måneder eller to år, vi brugte sammen? Det var en fantastisk tid, siger Solskjær til norske VG og fortsætter.

– Han kommer helt sikkert til at få en fantastisk karriere for Norge og sin klub. Som nordman og en der har arbejdet tæt sammen med ham, er det godt at se, at han klarer det godt.

Ifølge SkySports havde Manchester United budt til den frikøbsklausul, som Håland havde i sin tidligere klub Red Bull Salzburg, men det var angiveligt fordi, United ikke ville tilbyde en frikøbsklausul, at man ikke kunne blive enige med Hålands lejr – inklusive den kontroversielle agent Mino Raiola – om en aftale.

Den frikøbsklausul tilbød Borussia Dortmund, og ifølge SkySports’ oplysninger er den på 66 millioner pund, og der kan nemt spekuleres i, at flere klubber udover United kan være interesserede i at møde den.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Optakt: Big Sams dårlige stime skal forlænges

Næste artikel

Startopstilling: Martial og Cavani starter begge

ANNONCE