Solskjær går efter Manchester-derby

Ole Gunnar Solskjær fik forleden comeback på reserveholdet og nu skulle han været parat til, at tage et skridt yderligere med et muligt comeback imod Manchester City på lørdag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Nordmanden har været ude med en skade siden september, men fik i sidste uge comeback for reserverne og skulle allerede nu været med i Fergusons planer for City-kampen.

Louis Saha er allerede ude til kamp, da han allerede har spillet FA Cup for Fulham i denne sæson, og derfor ikke må spille med for United.
Solskjær ventes at spille med i reserveholdets kamp imod Bury i denne uge.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Walsall ville hente Richardson

Næste artikel

Sun Jihai ikke med i derby

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share