Solskjær glæder sig over clean sheet

Manchester United og David de Gea leverede her til aften deres blot tredje clean sheet i Premier League i denne sæson. Ikke siden kampen mod Leicester i 5. spillerunde har man holdt buret rent , og det glæder naturligvis Ole Gunnar Solskjær, at man formåede at holde modstanderen fra at score her til aften i 2-0 sejren over Burnley.

To dyre signings til forsvaret til trods, så har det altså haltet gevaldigt for Manchester United i denne sæson med at lukke af bagtil. Det er således 14 spillerunder siden, at United sidst holdt målet rent i Premier League. 

Men her til aften lykkedes det altså så i årets sidste kamp for de røde djævle, hvor der endda var blevet plads til noget rotation med både Brandon Williams og Ashley Young med fra start. Den defensive præstation var noget, som holdets manager selvsagt var svært begejstret for.

– Hele bagkæden var rigtig gode med David (de Gea, red.) bagved dem, sagde Solskjær, inden han blev spurgt ind til betydningen af endelig at kunne sikre sig et clean sheet. 

– Det gør en kæmpe forskel. Du kan se med David (de Gea, red.), hvor glad han er. Det er vigtigt for os at vide, at vi kan skrabe resultater sammen og holde en føring. Når man scorer et mål, så vinder man ikke altid. Men selvfølgelig hvis man kan holde et clean sheet, så har vi en bedre chance for at rykke op i tabellen. 

Solskjær var særligt tilfreds med, at man formåede at holde Burnleys to angribere, Ashley Barnes og Chris Wood fra fadet, som han ser som værende en mundfuld for de fleste forsvarsspillere. 

– Jeg er glad for, at jeg ikke er centerforsvarer, som skal spille over for dem. Jeg mener, at de er en håndfuld for alle forsvarsspillere at skulle forholde sig til. Der er ikke mange hold, som spiller med to oppe foran, men det gør de. Jeg synes, at Harry (Maguire, red.) og Victor (Lindelöf, red.) var fantastiske i dag. 

Solskjær ærgrede sig over, at man brændte så mange oplagte muligheder for at lukke kampen, men glæder sig over præstationen. United slutter dermed 2019 af med en sejr og altså det første clean sheet i 14 spillerunder i Premier League. 

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Endnu en julesejr for United

Næste artikel

Pereira: Vi viste stærk mentalitet

ANNONCE