Solskjær har forståelse for, hvis ligaen afblæses

Europas fodboldturneringer hænger i en tynd tråd på grund af corona-epidemien. På pressemødet onsdag tilkendegav United-manager Ole Gunnar Solskjær, at fodbold intet er uden fansene, og at han forstår, hvis Premier League afblæser sæsonafslutningen.

Torsdag aften spiller Manchester United for tomme tribuner i Østrig mod LASK Linz. Foreløbig ruller Premier League-bolden endnu – vel og mærke med tilskuere på lægterne – men spørgsmålet er, hvor længe det kan opretholdes? 

Ole Gunnar Solskjær har forståelse for, hvis der sker det samme i England, som der er sket i Italien – at fodboldkampe bliver suspenderet på grund af coronavirusset.

– Ja, jeg ville forstå beslutningen på grund af omstændighederne. Det er selvfølgelig op til eksperterne at vurdere, for den højeste prioritet må være folkesundheden. Hvad end der besluttes, vil vi bakke op om, sagde Solskjær på pressemødet onsdag aften.

Ved siden af manageren sad Scott McTominay. Og han blev stillet det akavede spørgsmål, hvordan han som United-fan ville have det med, at Liverpool måske ikke vandt mesterskabet på grund af corona: 

– Det er meget svært for mig at svare på. Vi spillere, trænerstaben og manageren forsøger blot at fokusere på os selv. Vi er nødt til at være 100 procent determineret omkring vores egen rejse og glemme alle andre hold, svarede McTominay. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Optakt: For tomme tribuner, mod en upåagtet modstander

Næste artikel

United refunderer omkostninger til rejsende fans

ANNONCE