Solskjær: James er et forbillede for alle

United-træneren har kun roser til overs for Daniel James, som han mener har en stærk mentalitet og en fantastisk arbejdsiver.

Ole Gunnar Solskjær er naturligvis imponeret over waliserens flotte start i en United-trøje. Det fortæller han til pressekonferencen efter kampen mod Southampton. 

– Han har haft en stor indflydelse allerede fra først træning. I dag løb han tilbage efter bolden, vandt den og løb frem igen. 

– Jeg mener, han er et forbillede for alle. Han er vores topscorer, og det kommer fra hans personlighed og hans væremåde. Han er ydmyg, arbejder hårdt og ved han kan forbedre sig. 

Disse karaktertræk er netop også grunden til, at Solskjær har stor tiltro til det unge talent og samtidig spår ham en gloværdig karriere. 

– Han ved, han kunne score flere (mod Southampton, red.), og vi vil arbejde med at styrke hans kvaliteter. På den måde vil vi få en top, top spiller. 

Daniel James er lige nu Uniteds topscorer med tre mål i fire kampe. Waliseren har allerede scoret halvdelen af det antal mål, han brugte på at score for Swansea i 39 kampe. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Maguire: Vi skal blive bedre til at kontrollere kampene

Næste artikel

van Gaal-yndling udlejes på ny

Relaterede artikler
Total
0
Share