Solskjær: Jeg påtager mig ansvaret

Ole Gunnar Solskjær er rystet over den præstation, han har set i dag, som ikke er i nærheden af at være god nok.

Med 6-1-nederlaget til Spurs taber United for første gang i historien sine første to hjemmebanekampe i en Premier League-sæson. Og det skyldes blandt andet individuelle fejl, ifølge United-træneren. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Efter 2-1, er vi selvfølgelig stadig med i kampen. Efter det røde kort blev det slukket og også med et par ting før det (det røde kort, red.). Man vinder ikke fodboldkampe ved at lave individuelle fejl og præstere på den måde, udtaler Solskjær til Sky. 

Også Solskjær kan nu få lov til at opleve et nyt lavpunkt for United i ‘Post-Ferguson-æraen’ ligesom en hånfuld andre trænere, og nordmanden accepterer naturligvis sit ansvar. 

– Selvfølgelig er det alarmerende. Det er ikke nærheden af at være godt nok. Jeg påtager mig ansvaret. Det er min beslutning at vælge det hold, jeg gjorde, og vi, som et hold, levede ikke op til Manchester United. 

Selvom man i denne situation må se indad for at komme videre, blev der alligevel kommenteret på den udslagsgivende hændelse mellem Lamela og Martial. 

– Det er ingen undskyldning. Men den knægt må få en operation i hans hals. Det er en dum reaktion af Anthony (Martial, red.). Ingen undskyldning, for vi var stadig med i kampen på det tidspunkt. Men hvis det var en af mine spillere (Lamela, red.), ville jeg helt sikkert hænge ham til tørre, for du går ikke ned sådan der. Hvis Ant (Martial, red.) lagde sig ned, kunne det gå den anden vej. Men han burde ikke reagere sådan der, afslutter Solskjær. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Romano: Cavani er på plads i United

Næste artikel

Rashford undskylder for ydmygelse

ANNONCE