Rashford undskylder for ydmygelse

Efter søndagens ydmygelse på eget græs har Marcus Rashford været ved tasterne og sendt sin uforbeholdne undskyldning til United-fans verden over.

Det startede så godt, men det hele udviklede sig lynhurtigt til noget uvirkeligt, som siden blev afløst af et af de værste mareridt, vi Manchester United-fans har været tvunget igennem.

Dagens 1-6-nederlag til Tottenham kommer til at hænge fast i os i mange år fremover, og det kan også være grunden til, at en af holdets bærende kræfter har været ude med en offentlig undskyldning.

– Først og fremmest er jeg Manchester United-fan. Det her er min klub, og jeg er så stolt over at bære trøjen. Men i dag er der ingen undskyldninger, skriver Marcus Rashford søndag aften på sin Twitter-profil.

– Det var slet ikke godt nok, og til United-fans verden over vil jeg gerne sige undskyld. I fortjener så meget mere end det her. 

– Det var egentlig min plan at holde mig fra sociale medier hertil aften, men I fortjener at høre fra mig både i de gode og de dårlige tider, jeg vil ikke gå og gemme mig. Jeg er enormt ked af det, men jeg lover, at vi kommer styrket tilbage.

Rashford var selv med i hele kampen, som altså endte med en tangering af det største hjemmebanenederlag i Premier League i Manchester Uniteds historie. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær: Jeg påtager mig ansvaret

Næste artikel

Romano: Smalling er 'et skridt fra Roma-handel'

ANNONCE