Solskjær ønsker større bredde i truppen næste sæson

Der skal købes ind i sommerens transfervindue, så holdet kan øge deres muligheder for at kæmpe med om trofæer i næste sæson. Det understreger Ole Gunnar Solskjær.

United blev slået ud i hele tre semifinaler i den netop afsluttet sæson. Både i Liga Cuppen, FA Cup og Europa League lykkedes det ikke at avancere sig til en finale. 

Det bevidner om, at det er en nødvendighed at hente nye spillere til truppen til næste sæson, så konkurrencen kan øges, og trætte ben kan sparres. 

Solskjær er klar over, at det er et tætpakket program, der i vente, når fodbolden bliver skudt igang igen d. 8. september. Selvom der allerede er meget kvalitet og potentiale på holdet, skal der unægteligt forstærkes. 

– De (spillerne, red.) skal fortsætte med at forbedre sig, fortsætte med hvad de har gjort hver eneste dag, og de har arbejdet hårdt med den rette mentalitet og attitude, udtaler Solskjær. 

– Vi har brug for at styrke vores bredde i truppen, da det bliver en lang sæson. Vi vil blive ved med at presse og kræve mere af de spillere, vi har, men vi forventer stadig forstærkninger, og det (transfervinduet, red.) er et mærkelig et.

– Ligaen starter hurtigt, men samtidig er transfervinduet åbent i så lang tid. Så vi skal både være gode, smarte og kloge, afslutter Solskjær. 

Jadon Sancho er det helt store navn, der har været forbundet med United, men der er utvivlsomt også brug for forstærkninger på andre pladser – heriblandt midterforsvaret og den centrale midtbane. 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Ungdomsspiller udlejes til Ligue 2

Næste artikel

Sky: United holder øje med Douglas Costa

ANNONCE