Sky: United holder øje med Douglas Costa

Ifølge Sky Sports har United udset sig Juventus’ Costa som en mulighed, hvis en aftale med Sancho ikke falder på plads.

Jadon Sancho er fortsat Uniteds foretrukne valg til angrebet. Men skulle en handel med Dortmund gå i vasken, der i øvrigt tidligere har meldt ud, at Sancho bliver i den tyske klub næste sæson, er Costa vurderet som et stærkt alternativ. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den 29-årige brasilianer, der tidligere har spillet i Shaktar og Bayern München, har været i Juventus i tre år. Uniteds rekrutteringsteam har fulgt Costa tæt som følge af hans fremgang denne sæson. 

Ifølge Sky Sports’ transferekspert Gianluca Di Marzio er der et ønske fra Juventus side om at sælge Costa. Hans agenter er i gang med at finde en løsning, og de har allerede været i snak med United. 

United er på nuværende tidspunkt afventende, hvilket skyldes situationen med Sancho, men også fordi Costa har en dårlig skadeshistorik.   

Der er angiveligt flere alternativer på tegnebrættet, hvor Bayern Münchens Kingsley Coman har været nævnt som en af dem. Ifølge Bayern har de dog ingen interesse i at sælge franskmanden.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær ønsker større bredde i truppen næste sæson

Næste artikel

MEN: United overvejer bud på David Brooks

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share