Solskjær om transferstrategien: Vi vil ikke lave panikkøb

Der er penge til indkøb, men det skal ikke være ‘quickfix’, fortæller Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United fik som bekendt hentet tre spillere i sommerens transfervindue. Et scenarie, der ikke gør alle United-fans tilfedse, men ifølge Ole Gunnar Solskjær, så hentede klubben de spillere, der passede ind nu og her.

– Der er penge til nye spillere, men vi har ikke brug for ‘quickfix’, men vi har brug for at hente de rigtige spillere, siger United-manageren på fredagens pressemøde.

United var i løbet af den seneste uge meget tæt på at hente Paulo Dybala, inden man endte med at springe fra, og siden var Solskjær og Woodward også interesserede i danske Christian Eriksen, men den plan føltes for svær at føre ud i livet.

To offensivspillere der kunne forstærke holdet, og der er bekymrede miner over, at forstærkninger ikke kom i hus. Dog ikke hos Solskjær.

– Vi føler os meget sikre, og vi føler ikke den negative stemning, som du (journalisten, red.) snakker om, siger nordmanden.

På pressemødet fortæller den tidligere United-spiller også, at der er mulighed for, at United kan sælge spillere, inden det europæiske transfermarked lukker den 1. september.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Fantasy Premier League: Deltag i OT.dk-liga

Næste artikel

Blog: Selvmodsigende transferønsker

ANNONCE