Solskjær skuffet over ét point efter 'god' første halvleg

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær skuffet over ét point efter 'god' første halvleg

02 oktober, 2021 - 19:10
Ole Gunnar Solskjær er skuffet over, at United ikke kunne få alle tre point med, efter Manchester United, ifølge Solskjær, spillede godt i de første 45 minutter.

Ole Gunnar Solskjær ©Imago

Manchester United har nu tabt point de sidste to hjemmebanekampe i Premier League. Og det er noget, der skuffer manager Ole Gunnar Solskjær. For trods at flere stjerner måtte se med fra bænken, mener Solskjær, at United spillede en god første halvleg.

- Vi er skuffet over ikke at få tre point. Det lignede, at det ville være en sejr med et godt mål efter første havleg. Vi pressede godt. Vi skabte både gode åbninger og chancer.

Og det blev et kontraangreb, der satte en stopper for United-festen igen i dag. Det er også noget, der irriterer nordmanden.

- I Premier League er vigtigt, at man er organiseret og har et godt fokus. Jeg er skuffet over, at de scorer på vores hjørnespark. Vi er godt organiseret, men der er bare nogle situationer i deres kontraangreb, vi ikke afvikler ordentlig. Det sker i fodbold.

Spillerne går nu på landsholdspause, og der er derfor massere af tid til, at Solskjær kan gå i tænkeboks frem mod Leicester-kampen d. 16/10.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her