Solskjær: Vi blev ledet af en meget inspirerende kaptajn

Ole Gunnar Solskjær er en tilfreds mand efter aftenens opgør mod Newcastle. Cheftræneren roste særligt Maguire, der med stærk præstation og et hovedstødsmål fik oprejsning efter et par hårde uger.

Udskældte Harry Maguire modtog fortjente roser af Solskjær efter aftenens 1-4-sejr, hvor Uniteds kaptajn svarede tilbage på en hård periode.

– Jeg syntes, han (Maguire, red) var fremragende. Han scorede et mål og leder holdet eksemplarisk. Jeg er meget glad på hans vegne, han har haft et par vanskelige uger. Vi blev ledet af en meget inspirerende kaptajn, udtaler Uniteds cheftræner.

Det var op til kampen uvist om Maguire overhovedet ville være en del af startopstillingen. Den 27-årige centerback pådrog sig en baglårsskade i landsholdspausen. En skade, der op til flere gange lignede at genere Maguire, der dog spillede alle 90 minutter her til aften.

Solskjær havde ingen betænkninger ved at starte kaptajnen – heller ikke med tanke på hans mentale tilstand.

– Hvis han er fit starter han uden tvivl. Han vil bevise sig selv og er modstandsdygtig nok. Det ville have været værre for ham at se til hjemmefra, afslutter nordmanden.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterer: Den spanske troldmand var eminent

Næste artikel

Fernandes glæder sig over fortjent sejr

Relaterede artikler
Total
0
Share